[soliloquy id=”239″]

OVER MIJ
Hilmar Derksen is mariene bioloog, natuurfilmer en presentator. Nieuwsgierigheid en enthousiasme voor het bijzondere leven boven- en onder water motiveren hem om de natuur te ontdekken, te filmen en te delen met anderen.

Een flinke fascinatie voor de onderwaterwereld leidde ertoe dat Hilmar biologie ging studeren in Wageningen, waar hij wetenschappelijk onderzoek deed naar het taggen van haaien in de Noordzee voor het ElasmoPower project. Ook heeft Hilmar met veel plezier les gegeven aan middelbare scholieren voor de lerarenopleiding.

Tijdens zijn studie combineerde Hilmar zijn kennis over de natuur met de passie voor filmmaken en presenteren met als doel om mensen te verwonderen over de bijzondere dieren in ons eigen land. Zo leerde hij omgaan met camera’s onder water, boven water én in de lucht, altijd op zoek naar het perfecte plaatje.

Hilmar is nu ruim 6 jaar actief in het maken van (online) content als filmmaker en wetenschaps communicator voor o.a. de Wageningen Universiteit, Rijkswaterstaat en TV. Zo presenteerde hij ‘koppie-onder’ in het TV-programma Zapp Your Planet.

CONTACT & SOCIAL MEDIA
Volg Hilmar op Social Media voor de laatste updates en leuke behind-the-scenes video’s. Voor vragen over projecten, filmwerk of gewoon een gezellig praatje, stuur een mailtje naar: producties@hilmarderksen.nl

Facebook
YouTube
Instagram