OVER MIJ


Vloggen, Filmen en Dieren…Daar word ik blij van!

“Being in touch with Nature is Crucial”
– David Attenborough

Ik ben Hilmar Derksen, mariene bioloog en helemaal gek van de natuur! De fascinatie voor de natuur begon toen ik als 6-jarige mijn eerste scubaduik maakte (met zo’n fles op de rug) en sindsdien heeft de PRACHTIGE onderwater wereld me BETOVERD…

Ik maak mensen graag enthousiast over de prachtige wereld aan planten en dieren om ons heen…en laat zien waarom we daar zuinig op moeten zijn! Op het Youtube Kanaal ‘BioVlogWild’ ga ik op zoek naar de meest bijzondere dieren en vertel ik meer over de natuur in 3 Series:

Outdoor Adventures: Elke episode gaan we op zoek naar bijzondere dieren om te zien waar de dieren leven, wat de dieren doen en wat ze zo bijzonder maakt! Ga met me mee en beleef de avonturen in het wild, vol met slangen, spinnen en andere ‘creepy crawlers’!

Biologie Les in 5 Minuten: In deze uitleg-video’s van Max. 5 minuten vertel ik over moeilijke onderwerpen in de biologie als ondersteunend lesmateriaal voor middelbare scholieren (HAVO, VWO, MBO…). En dat is NIET SAAI! In elke video laat ik voorbeelden zien uit de natuur en doe ik experimentjes om te laten zien dat biologie heel STOER is! Met deze video’s heeft iedereen de kans om de hoogste cijfers voor biologie te halen!

Base Camp: Elke dag zijn er nieuwtjes uit de natuur en komen er grappige dierenvideo’s op internet terecht. In deze serie duiken we dieper in de biologie van nieuwsberichten uit de natuur en gaan we als detective op onderzoek om te ontdekken waarom een kat bang is voor komkommers en hoe papegaaien zo goed Rihanna kunnen zingen!

Ga mee met BioVlogWild en ontdek hoe een kameleon van kleur verandert en waarom een slang geen poten heeft! Leer alles over de meest te gekke dieren!