ZAPP YOUR PLANET | KOPPIE ONDER


Hoi, ik ben Hilmar, bioloog en gek op duiken! Samen met kapitein Lex en cameraman Johan ga ik voor jullie op zoek naar bijzondere, glibberige en gevaarlijke onderwaterdieren. Wie is het mooist, knijpt het hardst of prikt als een gek?

Ik test het allemaal uit in…Koppie Onder!
Heb je de aflevering op Televisie gemist? Geen paniek, klik op de aflevering hieronder om ze online terug te kijken!

Wie mij een beetje kent weet dat David Attenborough mijn grote voorbeeld is. Ook ik ben gek op dieren en doe niets liever dan ze te filmen en erover te vertellen. Dus ik ben superblij dat mijn droom nu uitkomt: ik ga ‘koppie onder’ in het TV-programma Zapp Your Planet!

Van mijn eerste YouTube filmpje tot dit TV-programma, het was een mooie en leerzame weg. Daarom wil ik iedereen die mij de afgelopen jaren heeft gemotiveerd en geholpen ontzettend bedanken, want zonder jullie was dit misschien nooit gelukt…

Samen met een supertof team van de NTR hebben we afgelopen maanden keihard gewerkt aan een serie spannende items over de bijzondere onderwaterwereld van Nederland. Zo gaan we o.a. op zoek naar giga-krabben, giftige kwallen en onderzoeken we hoe een oester water schoonmaakt. 

Wanneer te zien?

Zapp Your Planet is een leuk en educatief programma voor kinderen, waarin we laten zien wat voor bijzondere dieren en planten er in Nederland leven. Koppie Onder is een item in het gehele programma. Vanaf 14 november, 5 weken lang, wordt het op zondag om 17.05 op NPO3 uitgezonden. Ga lekker ouderwets voor de buis zitten en maak je klaar voor een spetterend avontuur!